Niels Mulder Horses

Niels werd op 9 augustus 1989 geboren te Heerenveen. Hij groeide op tussen de koeien en zoals op iedere boerderij kon hier ook een pony niet ontbreken. Zo begon Niels zijn passie voor paarden.

Maaike werd op 6 januari 1989 geboren te Ruinen. Zij groeide op in Fluitenberg tussen de handelspaarden van haar ouders, waar ook zij werd besmet met “het paardenvirus”.

Niels heeft zijn opleiding op Deurne gevolgd, waar hij Maaike heeft ontmoet. Zij volgde de masterclass in Deurne. In die tijd was Maaike actief bij de junioren & young riders, en behaalde zij vele overwinningen zowel internationaal als nationaal met haar toppaarden;
Dominick (v. Lord Z)
Respectograaf (v. Grandville)
Soraya (v. Karandasj)

Niels was vooral actief in de nationale sport en daar boekte hij vele overwinningen met zijn paarden Pruso (v. Calvados) en Ramara (v. Indorado)

De fokkerij is de laatste jaren iets waar ze zich beide meer zijn voor gaan interesseren. Er wordt momenteel gefokt met 3 merries. Niels is in 2016 begonnen met de verkoop van diepvriessperma.

Tegenwoordig zijn Niels en Maaike getrouwd en hebben zij een zoon, Bouke. De familie woont in Fluitenberg op de boerderij waar het voor Maaike allemaal begon. Hier delen ze hun passie voor paarden.