Quabri de l’Isle

geboren 2004, stokmaat 1.70

Onder zijn ruiter Pedro Veniss overwon Quabri de L’Isle alle hindernissen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en is sindsdien het gesprek van de dag bij veel fokkers en liefhebbers van de springsport.

In de Grand Prix in Genève gaven Pedro Veniss en Quabri de L’Isle gevestigde namen als Rolf Göran Bengtsson met Casall Ask, Steve Guerdat met Nino des Buissonnets en Christian Ahlmann met Taloubet Z het nakijken.

Meteen na afloop van deze Grand Prix werd de hengst door het Selle Francais stamboek goedgekeurd voor de dekdienst. Eerder werd hij door Oldenburg en het AES al goedgekeurd.

Quabri de L’Isle is een zoon van de KWPN-gefokte hengst Kannan die op 1.60m sprong met Michel Hecart.

De moeder van Quabri de L’Lisle is de Selle Français-gefokte merrie Dinastie de L’Isle, Deze merrie kreeg 11 veulens die op 1 na allemaal 1.30 of meer springen.

In 2016 werden de eerste veulens geboren, Twee veulens werden verkocht op een veulenveiling in ons land, op de Prinsjesdagveiling ging Quest S Z (mv. Quidam de Revel) voor 20.000 euro van de hand, terwijl Q-Unique S Z (mv. Caretino) op de veulenveiling van Brabant van eigenaar wisselde voor 8000 euro.

Prijs € 750 per rietje, excl 9% btw en verzendkosten

KANNAN

VOLTAIRE

FURIOSO II

GOGO MOEVE

CEMETA

NIMMERDOR

WOZIETA

DINASTIE DE L'ISLE

SOCRATE DE CHIVRE

GRAND VENEUR

KIBERIADE

FRAMBOISE

QUASTOR

UNE BELLE